La biblioteca municipal obri les seus portes 24 hores tots els dies de la setmana

Al voltant de 120 persones acudixen cada dia a estudiar a la biblioteca pública de la Pobla de Vallbona

La biblioteca municipal de la Pobla de Vallbona té les seues portes obertes dia i nit de dilluns a diumenge fins al pròxim 29 de gener amb l’objectiu de facilitar els estudiants i opositors a preparar els seus exàmens. L’horari intensiu començà en les festes de Nadal i des del dia 28 té les portes obertes ininterrompudament.

Este servici ja ve oferint-se des de 2012 i cada any són centenars de joves estudiantes els que acudixen a la biblioteca municipal de la Pobla de Vallbona a preparar els seus exàmens.

Al voltant de 120 persones acudixen cada dia a estudiar a la biblioteca pública en un ambient d’estudi, silenci i un espai ampli i còmode.

A més a més, hi ha wi-fi i ordinadors per tal que tot el món puga fer ús de la tecnologia per a preparar els seus exàmens i treballs i màquina de café per a ajudar a les nits d’estudi.

Durant les nits el lloc habilitat per a l’estudi és la sala polivalent de la biblioteca municipal. Un espai multi usos en el que molts joves estudien fins ben tard o fins i tot passen la nit sencera en un ambient d’estudi tranquil i de respecte.

L’horari de la biblioteca municipal és de 8.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores. La resta d’hores del dia es pot estudiar en la sala polivalent de la mateixa biblioteca.

Este servici d’horari ininterromput s’oferix dues vegades a l’any fent-lo coincidir amb les dates dels exàmens universitaris.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en