Els veïns poden participar en la creació del Reglament de Participació Ciutadana

L’esborrany està a la web de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i en les xarxes socials perquè tot el que vullga puga llegir-ho i fer-hi les seues aportacions

La regidoria de Participació Ciutadana i Transparència ha preparat un esborrany del futur reglament de Participació Ciutadana que servirà per a fomentar la col•laboració democràtica de les diferents entitats del municipi de la Pobla de Vallbona. Fins al pròxim 16 de febrer, els veïns poden enviar suggeriments via correu electrònic.

El Reglament de Participació Ciutadana es tracta d’una iniciativa que es du a terme per primera vegada en el municipi i que pretén que la ciutadania tinga veu i vot a priori, és a dir, que puga participar en les decisions abans que s’hagen pres.

L’esborrany està a la disposició de tothom a través de la pàgina web municipal i en les xarxes socials perquè tot el que vullga puga llegir-ho i fer-hi les seues aportacions. Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha habilitat el correu electrònic participacio@lapobladevallbona.es per tal que els que vulguen enriquir este document envien les seues propostes i suggeriments.

Per al regidor de Participació Ciutadana, Javier Descalzo, este nou reglament és “una ferramenta molt important perquè tenim la voluntat de compartir la presa de decisions amb la ciutadania per a avançar en la democràcia participativa. Ara volem rebre les propostes que vullguen fer els veïns i les tindrem molt en compte per a enriquir este reglament”.

Fins al pròxim 16 de febrer, el veïns de la Pobla de Vallbona poden enviar suggeriments via correu electrònic. Després de la redacció definitiva i de l’aprovació dels tècnics  jurídics, el Reglament haurà de ser aprovat pel ple municipal en el mes de març.

En haver-se aprovat, es crearà el Consell de Cultura, el Consell de Festes i el Consell d’Esports ja que “són àrees en les quals hi ha més teixit associatiu”.

A causa de les característiques territorials de la Pobla de Vallbona “també es vol articular a tots els veïns que viuen en els diferents nuclis de població perquè puguen participar en les decisions municipals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà