El I Sopar per la Igualtat obrirà la Setmana de la Dona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha organitzat el 19 de febrer un sopar de pa i porta en el Centre Social

La regidoria d’Igualtat i Drets Civils ha organitzat el primer Sopar per la Igualtat que se celebra en la Pobla de Vallbona el divendres 19 de febrer en el Centre Social. Es tracta d’un sopar de pa i porta obert a tot el món i preàmbul a les celebracions de la Setmana de la Dona.

Durante el sopar es lliurarà el premi al guanyador del concurs de cartells del Dia de la Dona que enguany ha tingut un gran èxit de participació amb l’arribada de més 40 propostes gràfiques.

El jurat, format entre d’altres per professionals de les Belles Arts, va triar ja la imatge guanyadora entre tots els candidats de diferents punts de la provincia de València.

Divendres es presentarà també la programació per a commemorar el Dia de la Dona. Enguany s’han preparat diverses xarrades i conferències que començaran a partir del 4 de març entre les quals destaca la participació de la fiscal de Violència de Gènere, Susana Gisbert, o la degana de la Facultat de Geografia i Història, Esther Alba, així com el testimoni de diverses dones de la Pobla que han sigut pioneres en els seus àmbits laborals.

El I Sopar d’Igualtat comptarà també amb la participació del Grup Lletra Edeta, el col•lectiu d’escriptors de Camp de Túria, que farà una lectura poètica. La nota musical anirà a càrrec de Marisol i José Luis Faulí que interpretaran un concert acústic.

Per a la regidora d’Igualtat, Regina Llavata, este sopar s’ha organitzat per a donar-li visibilitat a la Igualtat i per convidar a homes i dones a què participen. “Necessitem l’ajuda de tots. La implicació de les dones i per descomptat dels homes per a què la Igualtat siga una realitat i no una utopia”.

“Encara queda molt a fer i des de la Regidoria d’Igualtat posarem el nostre granet d’arena per a reduir el clevill que encara separa a homes i dones en molts àmbits i, especialment, treballem en la lluita contra la violència de gènere”, ha assegurat Regina Llavata.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà