Els veïns poden valorar el servei de la Policia Local a través d’una enquesta

L’enquesta estarà a l’abast de tots tant de manera telemàtica com físicament als quatre punts de la Pobla de Vallbona on s’han ubicat les urnes

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat a disposició de tots els veins una enquesta per a què valoren el servei de la Policia Local. L’enquesta consta de huit preguntes en les quals els veïns poden mostrar el seu grau de satisfacció amb la Policia i també poden fer suggeriments per a millorar este servei en el municipi.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha explicat: “Hem preparat esta enquesta perquè volem conéixer de primera mà el que pensen de la Policia Local i el que necessiten els veïns i veïnes. Es tracta d’un servei molt important i hem plantejat un qüestionari per a què, de manera constructiva i positiva, tots puguen aportar el seu punt de vista. Tindrem molt en compte els resultats de l’enquesta per a millorar el departament”.

Durant tres setmanes l’enquesta estarà a l’abast de tots tant de manera telemàtica com físicament als quatre punts on s’han ubicat les urnes.

Per a què tot el món puga emplenar l’enquesta fàcilment el formulari està disponible en la pàgina principal de la web de l’Ajuntament així com en les xarxes socials municipals (Facebook i Twitter).

A més a més, s’han habilitat urnes a quatre edificis municipals -l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, el Centre Social, la Llar del Jubilat i el Pavelló Esportiu-.

Tots els usuaris tenen al seu abast els formularis d’enquesta per a emplenar-los i dipositar-los en les urnes, que estaran en actiu fins al pròxim 11 de març.

No hi ha comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en