L’alcalde reclama inversions a la Diputació durant la visita de Amigó

Maria Josep Amigó ha explicat a la Pobla de Vallbona que “no ens podem quedar als despatxos, hem d’anar als pobles a conèixer les seues necessitats”

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat la Pobla de Vallbona per a conéixer de primera mà les necessitats del municipi i els projectes que s’han engegat a través del Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació, que ascendeix a 815.280 euros en la localitat.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i els regidors de Cultura, Festes, Medi Ambient, Urbanisme i Esports han mostrat a la vicepresidenta de la Diputació de València el més significatiu del poble, obres que estan en marxa i alguns projectes que ja s’han finalitzat com és la carretera de Maquiva.

Garcia ha traslladat a la Maria Josep Amigó algunes de les prioritats del govern municipal com és les connexions entre els pobles limítrofes o la urbanització amb els servicis mínims d’asfaltat, clavegueram o enllumenat a nombroses zones disseminades del terme municipal. “Per a nosaltres és molt important solucionar el problema de la falta de servicis en molts nuclis disseminats. Els veïns hauran de fer un esforç però també les Administracions públiques per a què els ciutadans tinguen els servicis que mereixen”.

La vicepresidenta de la Diputació s’ha compromès a abordar les necessitats i problemes de les 30 urbanitzacions existents en aquesta localitat de 23.000 habitants, on més de la meitat de la seua població viu en zones residencials i als quals cal oferir els serveis públics que requereixen, com són el clavegueram, la il·luminació o l’asfaltat. “És un problema que preocupa l’Ajuntament i des de la Diputació prenem nota”.

Amigó ha explicat també que “no volem quedar-se en els despatxos, volem xafar el terreny. En les competències que té Diputació intentarem donar eixida a les necessitats en esta legislatura”.

En aquest sentit, Amigó ha dit que “hem comprovat la idoneïtat de criteris en aplicar la subvenció de la Diputació a les prioritats que existien en aquest municipi i la seua repercussió en el dia a dia dels ciutadans”.

Durant la jornada de hui, Amigó ha visitat el parc de multi activitat que el consistori està duent a terme en la localitat amb les ajudes de la Diputació, el paratge municipal de la Manguilla on s’han alçat murs de pedra seca, el mercat municipal que requeria la remodelació de la seua coberta, nombrosos carrers on s’han condicionat les voreres, l’edifici de l’Ajuntament- ara diàfan per al seu millor ús- i altres dependències municipals que han sigut reformats i la casa d’estiu de Teodoro Llorente, que entrarà dins d’un pla director per a donar-li ús públic a curt termini.

El primer edil de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha abordat amb la vicepresidenta la necessitat de “millorar els parcs que ja existien i estaven abandonats”, així com realitzar les obres necessàries per a completar el trajecte de la carretera de Riba-roja a la Pobla i que estiga dins de la zona verda del programa de la Diputació.

Després de la visita a aquestes obres de La Pobla de Vallbona, Mª Josep Amigó ha atès les sol•licituds de remodelació del poliesportiu, la il·luminació pública amb les bombetes leds que no donen suficient lluminositat i la voluntat de potenciar l’administració electrònica per a facilitar els tràmits als ciutadans.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà