L’Ajuntament i la Conselleria d’Economia donen suport al comerç local

 El conseller Rafael Climent s’ha reunit amb el govern de la Pobla de Vallbona per a conéixer les necessitats del municipi

El conseller d’Economia Sostenible i Sectors Productius, Rafael Climent, s’ha reunit este matí amb el govern municipal de la Pobla de Vallbona per a conéixer de primera mà les necessitats del municipi, en especial les relacionades amb el SERVEF. La reunió ha tingut lloc a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i han estat presents bona part del Govern municipal.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha traslladat al conseller d’Economia Sostenible la necessitat de tenir un SERVEF més complet i amb un servici d’intermediació laboral, és a dir, posar en contacte empreses amb candidats. “Volem tornar a tenir les competències tant en intermediació com en formació per a donar un servici complet als ciutadans i a les nombroses empreses que demanen els servicis del SERVEF de la Pobla, i així li ho hem traslladat al conseller d’Economia”, ha explicat Garcia.

Rafael Climent ha reconegut que el SERVEF “necessita una reestructuració. A l’abril estarà en marxa el projecte Avalem Joves per a lluitar contra l’atur juvenil en matèria de formació, inserció laboral”.

Una altra de les qüestions que han estat damunt la taula ha sigut el suport al comerç local de proximitat. Des de les dos administracions, s’ha coincidit en la necessitat d’establir uns criteris comuns per als horaris comercials i establir línies d’ajuda per al xicotet comerç.

“La conselleria fa una aposta pel xicotet i mitjà comerç. Hem de buscar equilibris entre els diversos models de comerç i pel que fa a l’apertura en festius volem establir-ho en tres períodes a l’any, no creiem en la llibertat horària generalitzada”, ha assegurat el conseller d’Economia.

Des de l’Ajuntament s’ha informat la Conselleria d’Economia Sostenible que hi ha sòl industrial disponible al municipi amb vista a una planificació d’actuació industrial. L’alcalde ha manifestat que vol que el municipi siga tingut en compte en matèria industrial perquè “la vocació del municipi és tindre un equilibri de tots els sectors productius. Tenim una important zona residencial però també tenim una part d’indústria, de servicis i de zones rurals”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà