Es convoquen tres beques de formació per a conductor de camió

El termini per a presentar les sol•licituds en la Pobla de Vallbona comença demà i finalitzarà el pròxim 18 d’abril

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat tres beques destinades a la formació necessària per a conductors de camió. Es concedirà una beca per obtenir el permís de conduir C i altres dos beques per a realitzar el curs de capacitació professional de transportista per carretera, necessari per a exercir com a transportista.

Esta és la tercera convocatòria d’estes beques amb la novetat d’enguany que dos d’elles estan destinades a l’obtenció del Curs de Capacitació Professional per a facilitar l’eixida laboral i donar una formació completa.

Les beques cobriran la totalitat dels costos de l’ensenyament del permís de conduir C1 i del Curs de Capacitació Professional.

Entre els requisits necessaris per a sol•licitar la beca per al permís de conduir C1 cal tindre 21 anys, estar empadronat en la Pobla de Vallbona, estar en situació de desocupació i inscrit en el SERVEF.

Per a obtenir la beca del Curs de Capacitació de transportista de 140 hores caldrà tindre com a mínim el permís de conduir C1 obtingut amb posterioritat a setembre de 2009 i estar en situació de desocupació inscrit en el SERVEF a més d’estar empadronat al municipi.

Quant als criteris de baremació, per a estes beques es tindrà molt en compte que els aspirants siguen majors de 45 anys amb l’objectiu d’ajudar als aturats majors de 45 a obtindre una eixida laboral en l’àmbit del transport. La comissió avaluadora tindrà en compte també la situació laboral i econòmica dels candidats.

El termini per a presentar les sol•licituds comença demà i finalitzarà el pròxim 18 d’abril.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà