El Govern local convoca una nova reunió ciutadana el 20 d’abril

Els veïns de la Pobla de Vallbona podran plantejar les preguntes que consideren oportunes a l’alcalde o els regidors “sense filtres”

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat una nova reunió ciutadana amb el Govern municipal per al dimecres 20 d’abril amb l’objectiu d’exposar alguns dels projectes que estan gestionant-se, però principalment per a escoltar als veïns i donar-los resposta immediata a les seues consultes, propostes, queixes o suggeriments.

L’Ajuntament va posar en marxa esta iniciativa el passat 22 d’octubre amb èxit de participació després que el Saló d’Actes del Centre Social s’omplira de gom a gom.  Amb el mateix propòsit i amb un esquema semblant s’ha organitzat la reunió del 20 d’abril.

L’acte se celebrarà al Centre Social, a les set i mitja de la vesprada i estarà present tot el govern municipal.  Els veïns podran plantejar les preguntes que consideren oportunes a l’alcalde o els regidors que gestionen cada àrea “sense filtres”.

L’urbanisme, els impostos o l’educació són alguns dels temes que coparen bona part de les preguntes de l’anterior reunió i en la cita del dia 20 també seran els veïns els qui marcaran els temes.

De manera periòdica l’Ajuntament té previst convocar reunions obertes a tota la ciutadania “amb la intenció de mantenir una comunicació directa i fluida entre l’Administració local i els veïns i escoltar així de primera mà quines són les seues necessitats i problemes”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà