L’Ajuntament celebra la primera cerimònia de benvinguda a la comunitat

Maia i Asier, dos bessons de set mesos, han sigut els primers xiquets de la Pobla de Vallbona que han rebut el reconeixement simbòlic

La Pobla de Vallbona ha celebrat la primera cerimònia de benvinguda a la comunitat a dos nadons del municipi. Maia i Asier, dos bessons de set mesos, han sigut els primers xiquets de la Pobla que han rebut este reconeixement simbòlic, que no atorga cap tipus de privilegi ni prioritat.

La cerimònia ha tingut lloc a la Casa Gran de la Pobla de Vallbona. La primera tinent d’alcalde, Iris Marco, ha donat esta benvinguda social als xiquets com a veïns de ple dret del municipi i els ha fet entrega de la ‘Carta de Benvinguda a la Comunitat’ acompanyat pels pares i familiars de Maia i Asier.

La regidora ha destacat la importància d’educar en valors com ara la tolerància, el respecte a la diversitat i la solidaritat i ha recordat alguns articles de la Declaració Universal de Drets del Xiquet de 1959 així com de l’article 27 de la Constitució que fa referència a l’educació.

Este acte simbòlic ha servit per a expressar de manera pública el compromís dels pares i de l’Ajuntament per defensar la condició dels xiquets com a ciutadans lliures i iguals en drets i deures.

Els pares, que han volgut celebrar mitjançant una cerimònia l’arribada dels seus fills, han agraït la benvinguda per part de l’Ajuntament i s’han compromés a defensar els drets dels nadons.

La Pobla de Vallbona se suma així a molts altres municipis que ja celebren este tipus d’actes simbòlics per a donar la benvinguda als nous membres de la comunitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà