Es milloren les instal•lacions de l’hort municipal

Les obres han tingut un cost de 7.746 euros finançades per la Diputació de València en la Pobla de Vallbona

Este mes de juliol ha finalitzat la millora a l’hort municipa de la Pobla de Vallbona. Les obres han consistit a elevar els dipòsits d’aigua, fer unes tanques d’obra així com la instal•lació d’estructures per a aparcament de bicicletes i bancs. Estes millores han tingut un cost de 7.746 euros finançades per la Diputació de València a través d’una subvenció específica per a millora d’horts municipals.

L’espai està ubicat als afores de la Pobla de Vallbona, prop de l’estació del metro, amb 22 parcel•les de 50 metres quadrats. Actualment totes les parcel•les estan cultivades per veïns del municipi que destinen per a autoconsum tot alló que produïx el camp.

Les millores han consistit a elevar els dipòsits d’aigua, fer unes tanques d’obra així com la instal•lació d’estructures per a aparcament de bicicletes i bancs per a fer un entorn més  agradable. Estes millores han tingut un cost de 7.746 euros i han sigut finançades per la Diputació de València a través d’una subvenció específica per a millora d’horts municipals.

Els veïns poden sol•licitar l’ús d’un d’estos horts a l’Ajuntament. Les adjudicacions es fan seguint criteris socials amb prioritat per a desocupats i persones en risc d’exclusió social.

Per al regidor d’Agricultura, Javier Descalzo, “l’hort municipal és un espai de convivència i de relació social que és especialment positiu per a les persones que es troben en una situació laboral i econòmica difícil”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà