La Generalitat licitarà el projecte per solucionar les inundacions de la zona est abans de 2017

El projecte per a la Pobla de Vallbona tindrà un cost de 60.000 euros que assumirà la Conselleria d’Agricultura

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural licitarà el projecte per a solucionar el problema de les inundacions que afecten la zona est de la Pobla de Vallbona quan es  produixen fortes pluges. El projecte tindrà un cost de 60.000 euros que assumirà la Conselleria i es licitarà abans que finalitze l’any.

Així ho ha confirmat el director general de l’Aigua, Manuel Aldeguer, durant la reunió que ha mantingut amb l’alcalde de la Pobla deVallbona, Josep Vicent Garcia, juntament amb els regidors d’Urbanisme i Urbanitzacions.

Per a Josep Vicent Garcia, “es tracta d’un primer pas molt important que permetrà solucionar un problema, el de les inundacions, que ens preocupa i que volem solucionar el més prompte possible” .

El projecte tindrà un cost de 60.000 euros que assumirà la Conselleria i es licitarà abans que finalitze l’any. L’empresa adjudicatària serà l’encarregada d’estudiar en profunditat la situació per a determinar la solució tècnica més adient.

És la primera volta que es pren la decisió de fer un projecte d’envergadura que solucione el problema de les inundacions que afecta especialment als veïns de la zona est de la Pobla de Vallbona i que també repercutix en el municipi de San Antonio de Benagéber i l’Eliana.

Este problema s’arrossega des de fa al voltant de 10 anys i des de l’Ajuntament s’han mantigut contactes freqüents amb la direcció general de l’Aigua per a trobar solucions el més prompte possible.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà