El programa social Refresca’t permet a 137 menors gaudir de la piscina municipal

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona subvenciona durant el mes d’agost uns abonaments de 10 banys per persona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona subvencionarà durant el mes d’agost abonaments per a la piscina municipal a través del programa Refresca’t amb l’objectiu que els menors de les famílies amb menys recursos puguen fer servir la piscina descoberta del Complex Esportiu l’Argila durant l’estiu.

En total es beneficiaran els fills de 73 famílies incloses en el Programa d’Ajudes d’Emergència Social de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona que tenen les rendes més baixes i els ingressos no apleguen als 2.500 euros per càpita anuals.

A través del departament de Serveis Socials s’han adjudicat directament a les famílies que complixen els requisits uns abonaments de 10 banys per cada persona beneficiària.

Són un total de 137 menors els que rebran l’ajuda: 39 xiquets de 0 a 4 anys, 67 d’entre 4 i 12 anys i 31 joves fins als 18 anys.

L’Ajuntament destina al programa Refresca’t una partida de 1.574 euros. Des del consistori s’ha negociat amb l’empresa que gestiona les instal•lacions i s’ha aconseguit una rebaixa en el preu dels abonaments del 15%, el que permet reduir els costos per a les arques municipals.

La regidora de Serveis Social, Regina Llavata, afirma que “des de l’Ajuntament no sols volem que els menors amb menys recursos tinguen garantida la alimentació durant l’estiu, també que tinguen una alternativa d’oci. Creiem que tots els menors tenen dret a poder utilitzar la piscina durant l’estiu. Els xiquets no s’han de sentir-se discriminats, independentment de la situació econòmica familiar”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà