L’Ajuntament destina 185.000 euros per a la millora de carrers, voreres i carril bici

Els diners corresponen a la subvenció que la Diputació de València atorga a la Pobla de Vallbona a través del PPOS

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona destinarà 185.526 euros al condicionament de voreres, ampliació del carril bici i la millora d’accessos a urbanitzacions. Els diners corresponen a la subvenció que la Diputació de València atorga a través del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis (PPOS).

La major inversió es farà en els carrers Alfonso Pelechá, Maria Roca, Maria Micaela i Senyera entre altres vies cèntriques.  Ací es farà un condicionament de les voreres eliminant les barreres arquitectòniques i s’ampliaran aquelles que no són practicables. Es tracta de vies molt transitades i que envolten alguns dels centres educatius de la Pobla.

A esta partida es destinaran 125.562 euros i es contractarà a persones que es troben en situació de desocupació.

També s’inclou dins este programa d’actuacions la connexió del carril bici de les urbanitzacions de la Rascanya amb el nucli urbà. A esta actuació es destinaran 30.000 euros i completarà l’enllaç ciclista de la zona residencial oest amb el nou parc que s’ha construït a l’entrada del poble.

Per últim, l’Ajuntament destinarà 30.000 euros a millorar accessos i carrers de la urbanització Lloma Llarga. S’han prioritzat aquells que es trobaven en pitjors condicions i que acumulaven més peticions de renovació dels veïns.

El regidor de Projectes Urbans i Urbanitzacions, Francisco Navarrete, ha destacat que amb esta subvenció s’ha volgut actuar en diferents punts, tant del nucli urbà com les urbanitzacions. “Els entorns dels centres escolars són carrers molt transitats pels alumnes i familiars que els porten a l’escola i les rutes Anem. Amb estes inversions es vol millorar la seguretat dels vianants i l’accessibilitat. També hem volgut actuar sobre les necessitats més urgents de les urbanitzacions però som conscients que haurem de seguir en esta línea”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà