4.000 persones visiten la Fira del Comerç

Al voltant de 50 comerços i entitats locals de la Pobla de Vallbona han exposat els seus productes

El Parc Municipal de la Pobla de Vallbona s’ha convertit en un aparador del comerç i les associacions del municipi. Al voltant de 50 comerços i entitats locals han aprofitat l’afluència de públic del cap de setmana per exposar els seus productes i donar a conéixer el xicotet comerç entre els veïns. Al voltant de 4.000 persones han visitat durant tres dies la Fira.

La Fira del Comerç s’ha convertit en un esdeveniment lúdic, amb una amplia oferta que servix d’impuls per al comerç de la localitat i per a les entitats participants. S’han fet tallers per als menuts, activitats esportives i exhibicions de diferents clubs i escoles esportives com l’esgrima, el karate o el ball; i les entitats culturals de la localitat han aprofitat per presentar les seues activitats.

Com a novetat, la Fira del Comerç ha comptat enguany amb una desfilada canina solidaria organitzada a benefici de dues protectores d’animals: ASIA i Huellas Amigas.

Tota una oferta d’oci que ha fet que en tot moment el recinte de la Fira estiguera ple, un fet que han aprofitat els expositors. Entre els estands que enguany han participat ha hagut un gran nombre d’empreses d’alimentació, servicis i també de restauració.

La IX Fira del Comerç s’inaugurava divendres per l’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, que va estar acompanyat del sotsdirector general de Comerç i Consum, Adel Francés, i de nombrosos regidors i alcaldes de la comarca.

Durant l’obertura de la Fira, l’alcalde ha destacat la importància que els ajuntaments aposten pel xicotet comerç i ha dit que “els consistoris han de millorar els serveis del poble perquè els clients troben tan fàcil comprar com a les grans superfícies”.

En este sentit Josep Vicent Garcia ha anunciat que “prompte es signaran nous convenis per ampliar l’oferta d’aparcament al municipi per acostar els clients a les tendes”.

Per la seua part, el sotsdirector general de Comerç i Consum, Adel Francés ha destacat la capacitat del xicotet comerç per generar més llocs de treball i més activitat econòmica que les grans superfícies. A més ha avançat que s’han desbloquejat les subvencions per a les associacions de comerciants i que la Generalitat les publicarà esta setmana.

 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en