Pep Balaguer inaugura el seu parc a Montecolorado

El porter del València CF durant els 70 es el primer ciutadà no polític que dóna nom a un parc de la Pobla de Vallbona

Pep Balaguer, qui va ser porter del València CF durant la dècada dels 70, ha inaugurat el parc que l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha batejat amb el seu nou en la urbanització Montecolorado. Balaguer serà el primer ciutadà no polític que dóna nom a un parc de la Pobla.

 

L’equip de govern format per Compromís, PSPV, EU i CUPO presentaren el passat mes de maig una proposta al ple, que va comptar amb el vot a favor de tots els partits, per a posar el nom de Pep Balaguer al nou parc de la localitat situat a la urbanització Montecolorado.

A la inauguració van assistir el director esportiu del València CF, Jesús García Pitarch, i l’exfutbolista Fernando Giner. També una àmplia representació del món de l’esport local com la Penya Valencianista Pep Balaguer o el club de futbol Atlètic Vallbonese.

El Parc Multiactivitat Pep Balaguer forma part del Programa d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, del qual l’ajuntament ha destinat més de 160.000 euros a fer parcs nous i millorar els existents. En este programa s’han fet actuacions en 14 parcs del municpi ampliant zones de jocs, espais esportius i zones verdes.

Es tracta d’un parc de 2.000 metres quadrats situat a la urbanització Montecolorado. Més de la meitat de la superfície es dedica a l’àrea infantil i on s’han instal•lat jocs per a xiquets amb diversitat funcional. També compta amb una zona biosaludable per a l’esport de les persones majors.

El parc s’ha construït sense cap barrera arquitectònica per a facilitar la mobilitat i sense emissions de CO2 amb la incorporació de l’enllumenat LED d’alt rendiment. El parc s’ha fet reutilitzant materials constructius com els antics rastells de les voreres que s’han canviat al poble.

Balaguer va ser porter del valència durant nou temporades entre 1972 i 1981. També ha estat entrenador de les categories inferiors del València i del primer equip del Llevant des de 1997 fins al 2002. A més ha estat entrenador del Nàstic de Tarragona, el Cartagena i seleccionador de la Comunitat Valenciana de Futbol en 2005.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà