L’aparcament del carrer Poeta Llorente tindrà cabuda per a 60 cotxes, motos i bicis

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona comença les obres amb una inversió de 23.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona inicia les obres per a millorar l’aparcament del carrer Poeta Llorente que tindrà cabuda per a 60 cotxes, places per a motos i aparcament de bicicletes. Els treballs han començat esta setmana i permetran asfaltar una superfície de 1.500 metres quadrats amb una inversió de 23.000 euros.

Es tracta d’un solar situat en un dels carrers comercials més importants del poble i que presenta una gran dificultat d’aparcament. Per incentivar el comerç local i facilitar als clients fer les compres al municipi, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona millorarà un pàrquing que fins ara era de terra i que presentava nombroses deficiències, entre d’altres l’acumulació de tolls d’aigua durant les pluges.

L’aparcament disposa d’una superfície de 1.500 metres quadrats i tindrà cabuda per a 60 cotxes, places per a motos i aparcament de bicicletes. A més, es reservarà espai per a l’aparcament de persones amb diversitat funcional que voran millorada també l’accessibilitat.

Para incrementar la seguretat dels usuaris i vehicles, s’instal•larà enllumenat públic que fins ara no existia.

El projecte inclou també millorar la senyalització de l’aparcament i augmentar la seua visibilitat de cara a potenciar l’ús. Per això, s’ha eliminat el mur que el separava amb el carrer Poeta Llorente i s’amplia l’accés dels vianants.

El regidor d’Urbanisme ha manifestat que amb l’aparcament “es milloraran les condicions i la competitivitat del comerç local en facilitar que els clients puguen aparcar el seu cotxe a prop de les tendes. Esperem que els resultats d’esta inversió comence a notar-se ja de cara a la campanya de Nadal. També volem fer accessibles tots els espais públics i este aparcament, tal com estava, no el podien utilitzar persones en cadira de rodes”.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en