Millores en el camp de futbet de Pobla Real, el trinquet i el pavelló municipal

L’ajuda de 74.000 euros arribarà a través d’un conveni singular entre l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la Diputació de València

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona rebrà 74.000 euros per a Inversions Financerament Sostenibles. L’ajuda arriba a través d’un conveni singular entre el consistori i la Diputació de València i va destinada a millorar les instal·lacions esportives del municipi, com el trinquet i el pavelló municipal.

La inversió permetrà recuperar espais com el camp de futbet de la urbanització Pobla Real. L’Ajuntament ha firmat l’acta de replanteig per iniciar les obres de pavimentació d’una pista que fins ara era de terra. També es substituiran les porteries de ferro deteriorades pel pas dels anys, amb problemes a les soldadures i que suposaven un problema de seguretat.

La segona de les inversions es destinarà a la construcció d’un rocòdrom a l’interior del pavelló municipal. Serà el segon rocòdrom del municipi i en este cas suposarà comptar amb un equipament cobert que augmente les possibilitats d’ús. En el mateix pavelló municipal es repararan les goteres existents.

Per últim, l’Ajuntament repararà la tanca metàl·lica del trinquet municipal, una instal•lació que en l’últim any ha experimentat un increment en el seu ús. D’esta  manera s’evitarà la pèrdua de pilotes que suposaven els trencalls actuals. També s’atendrà una de les principals reivindicacions dels usuaris i s’adquirirà un marcador electrònic de primer nivell que permetrà modernitzar el recinte.

La regidora d’Esports, Iris Marco, ha destacat que la subvenció “servirà per atendre les necessitats més urgents que tenien les infraestructures esportives municipals i permetrà rehabilitar aquelles que es troben més deteriorades”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà