L’Ajuntament crea set llocs de treball per a veïns aturats

La Pobla de Vallbona aconsegueix 90.000 euros en subvencions a l’ocupació

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha creat set llocs de treball per a la realització de obres i serveis d’interés general gràcies a l’obtenció de diferents subvencions per a l’ocupació. Les ajudes arriben a 90.000 euros a través de la Conselleria de Economia Sostenible i finançats pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Pla d’Ocupació de la Diputació de València.

El consistorio ha contractat dos peons en situació de desocupació per un període de tres mesos en els quals col·laboraran amb la brigada d’obres a través del programa EMCORP amb una subvenció de 9.000 euros.

A través del programa EMCOLD l’Ajuntament ha obtingut una subvenció de 20.000 euros amb la qual s’ha contractat un tècnic per a l’orientació laboral durante set mesos per a realitzar tasques d’orientació a aturats de llarga duració i formació en cerca de treball.

Per a l’ocupació jove, a l’Ajuntament se li ha concedit una subvenció de 16.764 euros del programa Salari Jove per contractar dos joves durant sis mesos. El perfil dels contractats és de grau en dret i grau en gestió d’administració pública.

A més, l’Ajuntament ha contractat tres mesos a un fuster i un electricista amb més d’un any inscrits al SERVEF i que havien realitzat diferents itineraris d’inserció laboral personalitzat amb una subvenció de 11.432 euros programa EMCORD.

Per últim, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona té concedida una subvenció de 33.000 euros de la Diputació de València per a plans d’ocupació destinats a persones desocupades de llarga duració i es tindran en compte criteris socials i econòmics. El procés de selección es farà a través del SERVEF.

El regidor de Desenvolupament Local, Javier Nóvoa, ha destacat “l’interés de l’Ajuntament i la diligència dels funcionaris a l’hora de demanar subvencions per poder crear llocs de treball”.

“Crear ocupació – ha afegit- és el principal objectiu de l’equip de govern i per això no deixem escapar cap subvenció que ens permeta ajudar els veïns. Enguany gràcies a diferents programes hem pogut aconseguir 90.000 euros per a ajudar als veïns a reintroduir-se al món laboral. Tot i no ser suficient és un pas més per a disminuir la atur”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà