L’Ajuntament demana un Servef amb capacitat d’intermediació

El consistori de la Pobla de Vallbona ha gestionat 55 llocs de treball en 2016

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha transmès al secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, la voluntat que el Servef del municipi tinga capacitat d’intermediació laboral. En 2012, el canvi en la regulació des de la Generalitat deixava a l’oficina de la Pobla com a oficines col•laboradores i sense capacitat de gestionar l’oferta i la demanda de llocs de treball.

Garcia ha manifestat la voluntat que el municipi puga actuar com a mediador entre l’oferta i la demanda i tindre accés a la base de dades del Servef per a poder actuar de manera més eficaç.

En l’actualitat el municipi, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, recull els currículums dels veïns i publicita les ofertes de treball de les empreses que ho sol•liciten i ha gestionat 55 llocs de treball en 2016.

Des de l’Ajuntament s’ha explicat que s’ha rebut el compromís del secretari autonòmic d’Ocupació que a mig termini es vol realitzar una reestructuració del Servef per a què els permeta ser centre d’intermediació.

L’alcalde de la Pobla i el regidor de Desenvolupament Local, Javier Nóvoa, han explicat l’evolució positiva que està tenint el programa Mobipro en el qual participa el municipi i que permet els joves de la localitat troben una oportunitat de formar-se i treballar a la regió alemanya de Magdeburg.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà