L’Ajuntament reclama una passarel·la per a vianants sobre la CV-35

Permetria unir el Parc Natural del Túria amb el de la Calderona i convertir la Pobla de Vallbona en el nexe d’unió dels dos parcs

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona demana al director General d’Obres Públiques, Carles Domingo, la construcció d’una passarel·la per a vianants i bicicletes sobre l’Autovia CV-35 al seu pas pel terme municipal.

Actualment la connexió de carreteres entre les urbanitzacions de la zona nord i el nucli urbà només és possible per a vehicles motoritzats i els vianants i ciclistes han de compartir calçada.

L’alcalde de laPobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, reclama la necessitat de construir esta infraestructura que permetria als veïns de la zona nord poder desplaçar-se sense necessitat d’utilitzar el cotxe.

En 2015, l’Ajuntament de la Pobla va realitzar el projecte per construir una passarel·la en paral·lel a l’actual pont que creua sobre l’autovia amb un cost estimat de 240.000 euros. Es tracta d’una plataforma metàl·lica independent a l’actual pont i que permetrà augmentar la seguretat.

En la visita que esta setmana ha fet el director general d’Obres Públiques al municipi, Josep Vicent Garcia ha insistit que la conselleria incloga esta infraestructura en els pressupostos de 2018. “És important que es construïsquen infraestructures que permeten vertebrar millor el municipi. Esta passarel·la permetrà cohesionar millor el municipi i les seues àrees residencials”.

Garcia ha destacat que la passarel·la permetria “unir el Parc Natural del Túria amb el de la Calderona i convertir el poble en el nexe d’unió dels dos parcs”.

Carles Domingo ha coincidit en l’objectiu de la Generalitat de prioritzar els projectes de mobilitat sostenible i ha manifestat la voluntat d’incloure’l dins el pressupost autonòmic de 2018 tot i les limitacions que imposa el actual sistema de financiación autonòmic.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.