L’Ajuntament podrà contractar sis joves amb el programa ‘Avalem Joves Plus’

ayuntamiento lliria

El diputat y regidor de Llíria Paco Garcia s’ha reunit amb el secretari autonòmic d’Ocupació

El diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia, ha avançat que “en breu”, l’Ajuntament de Llíria podrà contractar sis joves gràcies al programa ‘Avalem Joves Plus’ dirigit a menors de 30 anys que busquen el seu primer contracte o volen tornar a incorporar-se al mercat laboral.

El tambè regidor de Llíria s’ha reunit amb el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedeu, per conèixer l’abast del programa d’’Avalem Joves Plus’ i la seua implantació als municipis valencians.

Les Corts varen aprovar en els pressupostos de 2017 una sèrie de mesures i programes destinats a recuperar els joves talents que han tingut que marxar en els pitjor anys de la crisi, al mateix temps que obrir línies d’actuació per oferir noves oportunitats als mes joves que es volen incorporar al mercat laboral. “Amb el pla ‘Avalem Joves Plus’, s’està generat una eina útil per poder implementar estes mesures”.

El diputat de Compromís ha apuntat que el municipi de Llíria, dins del programa EMCUJU, i en base a la petició realitzada, podrà contractar quatre joves, mentre que en el programa EMPUJU podran ser 2 joves més.

Estes noves ajudes, apunta Garcia, s’emmarquen dins del pla presentat per Compromís-Move al consistori edetà de ‘Llíria Ocupa’t’, “incidint en el treball continu que la Coalició i el Govern de la Generalitat estan fent per atendre la situació de desocupació dels mes jove”s.

El secretari autonòmic d’Ocupació també ha mostrat la seua satisfacció per “l’excel•lent marxa del programa Avalem Joves Plus”, que beneficiarà a un total de 4.000 joves en tota la Comunitat i “l’èxit dels quals ha portat al Servef a haver d’ampliar successivament la inversió fins a arribar als 56 milions d’euros per a atendre a les 947 entitats locals de tota la Comunitat Valenciana que han sol•licitat alguna de les ajudes”.

Nomdedéu a més ha remarcat que ‘Avalem Joves’ és la resposta del Consell a la taxa de desocupació juvenil, que continua superant el 30%, amb una taxa de temporalitat de 55,73% i de parcialitat del 38,93%.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà