La Federació de Societats Musicals reconeix la labor de recolzament a la música de l’Ajuntament de Llíria

euterpe lliria

L’entitat fa entrega al consistori d’un Premi Euterpe

L’Ajuntament de Llíria ha sigut reconegut per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) a través dels seus Premis Euterpe, uns guardons que distingixen a persones, institucions i iniciatives que destaquen per la seua labor musical o pel foment de qualsevol tipus de manifestació musical. En este cas, el Consistori llirià ha sigut premiat en la categoria d’institució o empresa pública o provada.

La FSMCV ha valorat la contribució històrica de l’Ajuntament de Llíria al foment de la cultura musical de la Comunitat Valenciana. En este sentit, ha destacat la projecció dels seus músics, així com la potenciació del moviment bandístic en la ciutat a través de les seues societats musicals.

La notícia sobre el premi es coneixia en la celebració de la 49a Assemblea de la FSMCV, que es va celebrar recentment en Elda i a la qual va assistir l’alcalde de Llíria, Manolo Civera. L’alcalde ha declarat estar molt agraït amb el guardó “perquè significa reconèixer no sols el treball realitzat per les distintes corporacions locals en favor de la cultura i l’educació musical, sinó també per la contribució dels seus veïns i societats a la música valenciana”. “La base d’esta implicació es traduïx hui en dia en què l’Ajuntament de Llíria destina en els pressupostos municipals prop de 300.000 euros anuals a la subvenció de les cinc agrupacions de la localitat, a la qual cosa cal sumar l’organització i promoció de moltes altres activitats i iniciatives musicals”, ha afirmat Civera.

L’Ajuntament rebrà el proper 22 de novembre el premi de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, amb motiu de la festivitat de la patrona dels músics, Santa Cecília.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà