Els cors escolars de Llíria donen la benvinguda al Nadal més integrador

Pentagrama se suma a ‘Cantem al Nadal’

Els cors escolars de Llíria han donat la benvinguda oficial a la programación d’actes de Nadal amb la interpretació de nadales de tot el món i cançons tradicionals nadalenques en el marc de ‘Cantem al Nadal’.

Més de 450 escolars dels centres La Unió Musical, Francisco Llopis, Santa Ana, Sant Vicent Ferrer i Sant Miquel i usuaris del Centre Ocupacional El Prat han anat passant per l’escenari del teatre de la Unió Musical.

A aquesta ja tradicional cita, que compleix la seua 15a edició, s’hi ha sumat el cor de l’Associació Pentagrama amb els temes ‘Fet amb els teus somnis de funambulista’ i ‘En Nadal’ . Eva Górriz, directora de l’associació, ha destacat que “és important que dins de l’àmbit escolar aparega el tema de la salut mental, perquè la gent es recorda solament dela salut física i també als col·legis hi ha molts problemes emocionals”.

El Festival de Cors Escolars, organitzat per les regidories de Música i Educació, ha comptat amb la presència de professors, pares d’alumnes, el director del Centre Ocupacional El Prat i el regidor de Música, Pedro Vicente, que ha destacat abans de l’inici del festival que en aquest esdeveniment “es posa en comú un valor que representa a tots els llirians que és la música i també és un element de cohesió social amb la participació dels alumnes del taller Pentagrama, únic a la Comunitat Valenciana, que està donant uns resultats fantàstics, i del centre ocupacional”.

El director del Centre Ocupacional, Antonio Gómez, ha destacat que per als alumnes és una experiència que “els agrada molt, perquè conviuen amb la gent del poble, vénen al teatre, pugen a l’escenari i s’integren en la dinàmica de les activitats del poble”.

Tots els participants han tancat el festival cantant junts el popular ‘Nyo Maria’ edetà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà