Es proclama a Pilar Rorresano i Aruca Flores com les noves falleres majors de Llíria

El Camp de Túria
Pilar Torresano Calero i Aruca Flores Martí han sigut escollides com a noves fallera major i fallera major infantil de Llíria per al 2011, respectivament.

Pau Tineo

L’acte de proclamació va tindre lloc a Ca la Vila, on varen estar presents les màximes representants del col·lectiu faller en la capital del Camp de Túria. Les dos pertanyen a la comissió Avinguda dels Furs i voltants.

El Camp de TúriaPilar i Aruca han pres el relleu de Conchín Máñez i Sara Domingo, les primeres falleres majors de la història de Llíria. La ciutat edetana va celebrar el passat cap de setmana, per primera vegada en la casa consistorial, una cerimònia de proclamació, amb un format semblant al de l’Ajuntament de València.

La cort d’honor de la fallera major de Llíria, Pilar Torresano, està formada per Elizabeth Ventura, Mª Dolores Romero, Ana Guijarro i Cristina Fernández. Per la seua banda, la nova fallera major infantil, Aruca Flores, estarà acompanyada per les xiquetes Alba Pérez, Sandra Olivares, Noelia Mateu i Lorena Sánchez.

L’alcalde Manuel Izquierdo, president nat de la Junta Local Fallera, va felicitar a les noves falleres majors pel un nomenament que, segons va assegurar a les falleres, “vos oferirà un any molt intens i emocionant que deixarà en la vostra memòria un record inesborrable”.

Igualment, el primer edil els va invitar a seguir el model de les seues antecessores, a les qui va agrair la seua labor, que “han complit magníficament la seua comesa ant el gran repte que tenien, ser les primeres falleres majors de la història de Llíria”. 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà