Els equips de l’escola del Llíria CF estrenen el tercer camp de gespa artificial de El Canó

El Camp de Túria
Els diferents equips que componen l’escola del Llíria CF es varen presentar davant els seus aficionats al tercer camp de gespa de l’estadi de ‘El Canó’, inaugurat ahir.

José García

El Camp de TúriaL’alcalde de Llíria, el popular Manuel Izquierdo, va rebre ahir al president de la Diputació de València, Alfonso Rus, acompanyat per altres representants del govern local i de l’oposició municipal, així com uns quants alcaldes de la comarca i algun diputat autonòmic.

La visita de Rus posa punt i final a les actuacions que han servit per a dotar a Llíria d’un tercer camp de gespa artificial; també van a construir-se altres dos pistes de pàdel amb esta mateixa superfície, que formaran part del que el primer edil edetà va definir com “futura ‘Ciutat de la Raqueta’ a Llíria”.

En estes obres s’han invertit 620.000 euros, el pagament dels quals s’ha dividit al 50% entre consistori i Diputació, segons fonts municipals. “Esta inversió ha sigut possible gràcies al pla ‘Sona la Dipu’ d’inversions en instal·lacions esportives de gespa artificial i piscines cobertes, que s’ha portat a terme a través de l’empresa pública IMELSA”, explicà anit Manuel Izquierdo.

El nou camp de gespa artificial té unes dimensions de 101 x 66 metres, pel que pot dividir-se en dos camps de futbol-7. D’esta manera, el camp de El Canó conta ara amb dos camps de futbol-11, un de futbol-7 i quatre convertibles a estes dimensions.

Tant Izquierdo com Rus varen coincidir a l’hora d’assenyalar que la importància d’esta nova instal·lació esportiva estreba que va a permetre que l’escola puga acollir a més xiquets i joves interessats a practicar el futbol, ja que la inauguració del nou camp duu amb si l’ampliació tant de l’espai com dels horaris per a disputar entrenaments i partits. Actualment són més de 200 els joves que es formen en este esport en la capital del Camp de Túria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà