L’Escola d’Adults es trasllada a les noves instal·lacions de l’IES Laurona

Més de 400 alumnes de l’Escola Pública d’Adults (EPA) de Llíria van estrenar ahir nova ubicació on rebre les classes. Els estudiants de l’ensenyança reglada de l’EPA s’han traslladat dels baixos del Pavelló Pla de l’Arc a les aules de l’IES Laurona.

JGC

Este institut va obrir de nou les portes este curs després de les obres de reforma i ampliació en què s’han invertit 5,1 milions d’euros. Les millores a l’IES Laurona varen presentar-se recentment i InfoTúria va oferir una amplia infomació d’aquella jornada.

El regidor d’Educació, Salvador Oliver, hi ha assenyalat que esta mesura “ha sigut possible gràcies a un acord consensuat entre la Direcció del Laurona, la Direcció Territorial d’Educació i el propi Ajuntament”.

Les classes de l’Escola d’Adults s’impartiran a les vesprades en les instal·lacions del centre recentment reformat, quan ja no s’exercix activitat en l’IES. L’Ajuntament de Llíria ha posat un conserge per a este període del dia. Per la seua banda, els tallers de l’EPA es mantenen en els baixos del Pavelló Pla de l’Arc.

Salvador Oliver ha destacat que amb esta actuació “es dóna resposta a les demandes de la comunitat educativa de l’EPA, ja que se solucionen els problemes d’espai que patien i s’els oferix unes millors condicions”.

“La nostra voluntat és rendibilitzar al màxim estes noves i magnífiques instal·lacions que s’han realitzat en l’IES Laurona, una opció que ja vam posar en pràctica en l’IES Camp de Túria a l’instal·lar en este centre l’Escola Oficial d’Idiomes a les vesprades”, ha comentat l’edil.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà