‘Iniciativa’ denuncia nous retalls als hospitals de Llíria i a l’Arnau de Vilanova

El portaveu d’Iniciativa a Llíria, Paco García, critica les retallades que ha dut a terme el govern de la Generalitat Valenciana en matèria de sanitat.

José García

Segons Paco García, “les retallades econòmiques de la Generalitat han deixat a Llíria i a l’Arnau de Vilanova sense sala d’Hemodinàmica i Cardiologia intervencionista”.

García es fa ressó d’una denuncia de CC.OO., en la que el sindicat ha denunciat que esta sala d’Hemodinàmica, prevista en l’ampliació de l’Arnau, no es construirà ni en Llíria, ni en l’Arnau de Vilanova per motius de retalls pressupostaris en Sanitat. Açò suposa que els pacients tindran que continuar anant a la Fe o ser derivats a hospitals privats, com el de Manises, “perquè les empreses concessionàries facen l’agost i tragen beneficis a costa dels nostres impostos”, critica el líder d’Iniciativa a Llíria.

Segons el sindicat, esta unitat d’Hemodinàmica i Cardiologia atén a 325.000 persones que provenen de Burjassot, Godella, L’Eliana, Llíria, entre altres poblacions de l’Horta, Camp de Túria i Serrans.

“El PP continua castigant a esta àrea de salut amb la manca de serveis i la implantació d’extensions hospitalàries com la de Llíria que no cobreixen la demanda i ens fan continuar anant a València per poder ser atesos com toca”, conclou Paco García.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà