Cap xiquet sense regal amb la campanya ‘Joguet Solidari’ de l’Ajuntament de Llíria

L’Ajuntament de Llíria tornarà a promoure enguany la campanya del ‘Joguet Solidari’ perquè cap xiquet del municipi es quede sense regals durant estes festes nadalenques.

Pau Tineo

Es tracta d’una iniciativa organitzada per les regidories de Joventut i Benestar Social, així com per el Centre Fundar de Llíria. L’entrega de joguets es realitzarà del 27 al 29 de desembre, de 10:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores. Els punts d’replega seran Ca la Vila, la Biblioteca Municipal i el Pavelló Vell.

L’Ajuntament de Llíria repartirà els joguets donats entre les famílies amb menys recursos de la població. La regidora de Joventut, Susi Subiela, ha animat “a tots els veïns a col·laborar en esta campanya solidària regalant joguets nous o en bon estat” i ha recordat que “després de la bona acollida del passat any s’han ampliat els dies de replega de joguets per augmentar la comoditat dels nostres veïns”.     

Tallers ‘Llíria Jove’
D’altra banda, la regidoria de Joventut ha organitzat activitats per a totes les edats. S’instal·larà en el Pavellón Vell, junt amb la piscina municipal, la Fira de Nadal ‘Llíria Jove’, que compta amb una programació molt variada. Els jóvens podran disfrutar d’activitats com el Balanze Bike, pista unflable multijocs, futbolins, ping-pong, jocs interactius amb Wii i Playstation, així com tallers infantils i juvenils. Esta fira se celebrarà des del 27 al 29 de desembre.

L’horari del primer dia serà de 17:00 a 20:00 hores i la resta també estarà obert pels matins, amb un horari de 11:00 a 14:00 hores. A més, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) instal·larà una taula perquè els jóvens interessats puguen aconseguir el Carnet Jove.   

L’altra proposta de la regidoria de Joventut per a estes festes nadalenques és el taller ‘Crea el teu betlem’, que tindrà lloc en Ca la Vila els dies 28, 29 i 30 de desembre. Per als amants de la música tallers de tots els estils, ‘Ballant musicals’, per al 28 de desembre de 17 a 20 hores, i ‘Master-class DJ Remix’, per al dia 29 de 17 a 20 h.

Ambdós activitats tindran lloc en el Pavelló Vell. Per a participar en qualsevol taller els interessats hauran d’apuntar-se en la regidoria de Joventut fins al mateix dia de l’inici de l’activitat, per telèfon 96.279.82.82 o per correu electrònic en lliriajove@lliria.es. Totes estes activitats són gratuïtes.

 

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà