El PSOE de Llíria acusa a l’Ajuntament local d’asumir competències que no li corresponen a la construcció l’hospital comarcal

Segons denuncia el PSPV-PSOE de Llíria, l’Ajuntament edetà “va a pagar prop d’un milio d’euros per obres d’urbanització, quan estes obres són competencia de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana”.

José García

Els socialistes edetans citen el Butlleti Oficial de la Provincia (BOP) , on consta (amb data de 4 de gener de 2011) un edicte en què s’informa que l’Ajuntament de Llíria ha adjudicat les obres d’electrificació “del futur hospital complementari a l’Arnau de Vilanova, que es construeix a Llíria”. L’import d’esta concesió es de 165.856 euros i l’acord se signà el pasat 13 de desembre.

Segons el portaveu del PSOE llirià, Alfred Rodilla, “l’Ajuntament de Llíria està complint amb compromisos que no li corresponen, com son les orbres d’urbanització” i xifra en “més d’un milió d’euros” el cost de totes eixes inversions que deuria pagar el govern autonòmic valencià.

Rodilla critica “l’abús de poder de la Generalitat Valenciana, del PP, que incompleix amb els compromisos no només pel que fa a les obres d’urbanització, sinò també al termini de les dependències i als serveis complementaris bàsics que, en un principi, no hi ha dubte que deuria prestar”.

“Hi ha un retard de més de tres anys a les obres, s’han eliminat els serveis d’atenció en el part i de pediatria i s’ha endossar el servei de psiquiatria que s’atenia a l’Arnau de Vilanova: ara, dels 120 llits que hi haurà al futur hospital complementari, només disposarem de 96, perquè els altres 24 ja són per als pacients de psiquiatria”, explica el cap de llista dels socialistes edetans.

“El govern d’Espanya, contrariament amb el que passa amb l’autonòmic, sí compleix amb els seus compromissos i, gràcies als 7 milions d’euros que ha aportat, s’està evitant que el retard en esta l’obra siga encara major”, ha afegit Rodilla.

 

2 Comments

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.