S’incorpora l’especialitat d’arpa al Concurs Internacional de Jóvens Intèrprets de Llíria

L’edició 2011 del Concurs Internacional de Jóvens Intèrprets ‘Ciutat de Llíria’ incorporarà a les seues categories de participació la modalitat d’arpa, afegint-se a les especialitats de vent-fusta, vent-metall, corda, piano i percussió.

Pau Tineo

L’Ajuntament de Llíria obrirà el termini d’inscripció d’esta edició el pròxim dia 1 de febrer i finalitzarà el 25 del mateix mes. La convocatòria electoral del mes de maig ha obligat a avançar enguany les habituals  dates de les proves del concurs, que es realitzaran els caps de setmana entre el 3 de març i el 17 d’abril.

La inclusió de l’especialitat d’arpa no és l’única novetat de l’edició 2011 d’este concurs musical. Així, serà obligat interpretar algunes obres. Les bases es poden consultar en la web de l’Ajuntament de Llíria. D’altra banda, convé recordar que les audicions de percussió coincidiran amb festival internacional de percussió ‘PerkuLlíria 2011’, que se celebrarà del 7 al 10 d’abril.

Les cinc especialitats instrumentals del certamen es dividixen en tres modalitats: Edeta, per a jóvens de fins a 26 anys i dotada amb un premi econòmic d’1.000 euros; Leiria,  fins a 18 anys d’edat i amb un guardó de 750 euros; i Laurona, fins a 15 anys i amb un premi de 500 euros.

A més, l’Ajuntament de Llíria concedirà el premi especial Edecon al millor participant finalista, veí de Llíria i alumne del conservatori municipal, que no haja sigut guanyador en cap de les distintes modalitats i especialitats. De la mateixa manera, la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria entregaran una beca de 250 euros als segons classificats de cada especialitat en la modalitat Laurona.

“En el seu sèptim any d’existència, continuem apostant pel creixement d’un certamen ja fermament consolidat, incrementant la seua oferta perquè se situe com un referent de prestigi en este tipus d’esdeveniments musicals”, ha declarat l’edil de Cultura edetà, Salvador Silvestre.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà