La ‘Coalició Compromís’ reclama crear “una xarxa d’escoletes infantils” a Llíria, per a xiquets d’entre 0-3 anys

Els dos primers representants dela ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García i Rafa Cotanda, varen reunir-se ahor amb representants del CP Sant Miquel per pressentar-los la seua proposta en favor d’una “xarxa d’escoletes infantils” a Llíria.

José García

La reunió es va produïr ahir per la vesprada, i els candidats de la ‘Coalició Compromís’ varen presentar als membres de la comunitat educativa del Col·legi Públic Sant Miquel de Llíria unaa Iniciativa Legislativa Popular (ILP) anomenada ‘Compromís amb l’Educació Infantil 0-3 anys’.

Es tracta, expliquen Rafa Cotanda i Paco García, d’una proposta que pretén establir una xarxa d’escoles públiques per a xiquets i xiquetes d’entre 0-3 anys. Els dos polítics han manifestat que la reunió va servir per exposar unes propoester que varen obtindre una bona acollida, per par dels representats del CP Sant Miquel.

“Varem concretar el projecte educatiu de la ‘Coalició Compromís’ per al futur de Llíria, en matèria d’educació infantil, i els membres del Consell Escolar ens oferiren la seua col·laboració en la recollida de signatures”, ha assenyalat Paco García.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà