El PSOE denúncia una pujada a la taxa de l’aigua “per aquells que menys en consumeixen”

El Camp de Túria
El PSPV-PSOE de Llíria ha emés un comunicat en què denúncia una aprovació a la taxa d’aigua “que castiga a qui menys consumeix i premia a qui més en consumeix”, en paraules del portaveu socialista, Alfred Rodilla.

José García

“Amb la publicació al BOP, el passat dilluns, de la aprovació definitiva de la modificació de la ordenança municipal de la taxa per prestació del servei d’abastiment d’aigua potable, es materialitza l’augment denunciat pel PSPV”, ha afegit Rodilla.

Esta modificació suposa, segons fonts del PSPV edetà, “una pujada de les tarifes d’un 3,14%”. Els socislistes denúncien que “els que menys aigua consumeixen tindran una pujada del 4,76%, mentre que els grans consumidors d’aigua només tindran una pujada del 2,70%”.

Des del PSOE es critica l’acció de govern dels actuals dirigents, del PP, a qui acusa de no preocupar-se dela augments “de cèntims a les taxes”, que ara suposen agravis per alguns veïns. “Amb la seva majoria absoluta, els actuals governants rebutjaren les al·legacions presentades pel el grup municipal socialista”, que reclamava que s’aplicaren a les tarifes una xifra de quatre decimals, que no possibilitara un redondeig a l’alça.

“En moments de crisi com l’actual, una pujada tan significativa en un dels serveis bàsics per als ciutadans com és l’aigua, posa en evidència la preocupació del PP pels nostres veïns i veïnes, a més d’evidenciar la seua preocupació per un bé escàs, com és l’aigua: castiguen a qui menys consumeix i premien a qui més consumeix”, conclou Rodilla.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà