La Diputació de València denega ajudes a les bandes de Llíria per falta de fons, denuncia el PSOE

Representants del PSPV-PSOE de Llíria citen el publicat en el Butlletí Oficial Provincial (BOP) el passat 8 de febrer, on s’anuncia la denegació d’ajudes econòmiques, per falta del crèdit pressupostari previst, a la Va unir Musical de Llíria i la Banda Primitiva de Llíria.

José García

La Banda Primitiva havia sol·licitat les ajudes públiques per dur endavant el projecte de substitució de la xarxa elèctrica i enllumenat. La Unió Musical, per la seua banda, les havia demanat per poder adequar i millorar el seu local social.

El socialistes edetans recorden que “esta decisió s’afegeix a la maçada que ha suposat les retallades aplicades als dos convenis, signats entre la Conselleria de Cultura i Esport amb les dues societats, ja que   per al 2011, a la Primitiva li han llevat 525.000 euros i a la Unió 1.045.000 euros. El cas de la Unió encara és més greu, atés que la Generalitat per segon any consecutiu, ha deixat de subvencionar el Centre Integrat de Música en 58.080 euros”.

El portaveu del PSPV de Llíria, Alfred Rodilla, denúncia este “tracte injust” que reben les societats musicals edetaners, “i més quan estes societats estan immerses en un procés d’adequació i millora dels seus locals socials i educatius, que requereixen fortes inversions”. “És ara es quan més s’ha d’estar al costat de les societats”, ha afegit Rodilla.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà