Programa de consum de fruites i hortalisses en centres escolars de la Comunitat Valenciana

La Unió Musical de Llíria publica este mes una edició especial de la seua revista

La Unió Musical de Llíria publica este mes una edició especial en el número 3 de la seua revista. Esta publicació de caràcter especial conté molta informació de la institució i està il·lustrada amb 62 fotografies, a més de contindre un dossier de 16 pàgines que recull les activitats socials i musicals que s’han desenvolupat durant l’any 2010.

Cristina Lamoncha

L’ edició especial de la publicació conté notícies actuals de la Unió Musical, a més de recollir els projectes de futur més pròxims. Les 62 imatges que il·lustren les 32 pàgines de la revista són una mostra visual de la nombrosa activitat social i musical que desenvolupa la Unió Musical de Llíria. Entre les notícies que es publiquen a la revista destaca l’article sobre el reinici de les obres de modernització, reforma i adaptació del teatre i construcció del Centre d’Innovació Musical. A més també es recull la programació dels concerts i les activitats que es van a realitzar fins a la primavera. A la edició especial també hi ha apartat dedicat a la Sala Skala, l’espai jove de la institució que realitza activitats i concerts molt diversos durant els caps de setmana o les Jornades de Trompa que es van a organitzar per al mes d’abril.

La Junta Directiva de la Societat, que va pendre possessió a l’any 2009, ha volgut potenciar amb la revista la comunicació entre els socis de la Unió Musical i la societat civil de Llíria. A més, des del passat març es va possar en marcha una nova pàgina web, amb un disseny jove i avanguardista, que recull les activitats  i novetats que tenen lloc a la institució. 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.