La Unió Musical de Llíria organitza per al pròxim cap de setmana activitats culturals

alt

La Unió Musical de Llíria va organitzar durant el pròxim cap de setmana diferents activitats. Entre aquestes està el primer concert de l’Orquestra Simfònica, un concert de música rock en valencià i la representació d’un teatre.

Cristina Lamoncha 

 

El pròxim cap de setmana es realitzaran a la Unió Musical de Llíria una gran quantitat d’activitats. El divendres 25 a les 19 hores es celebrarà a la Sala multi usos Skala una conferència sobre l’ estada en 1845 del compositor i pianista Franz Liszt a València, amb motiu del bicentenari del seu naixement. El conferenciant de l’acte serà Arturo Barba, Cap del Departament de Piano del Conservatori Professional de Música de València i professor de la Universitat Politècnica de València.

El dissabte tindrà lloc l’acte més important del cap de setmana: el primer concert de l’any de l’Orquestra Simfònica la Unió Musical de Llíria. El concert, que es celebrarà al Teatre Sala de Concerts a les 20 hores, té com a fil conductor la festivitat de Carnestoltes. La primera part de l’acte es tocaran peces de dos compositors barrocs com son Vivaldi i Purcell. En la segona part del concert s’interpretarà musica contemporània. La nit del dissabte tindrà lloc a la ‘Sala Skala’ un concert per a la joventut de música rock en valencià. El grups Tineu Tanoca i Make some are us seran els encarregats d’amenitzar la nit. El conjunt Make some are us presentarà durant el concert el seu últim disc.

Per a la vesprada del diumenge, la Societat Unió Musical de Llíria ha llogat el teatre a la comparsa cristiana ‘Combat 7 d’Octubre’, que organitzarà un espectacle a les 18.30 hores per a tot tipus de públic. Organitzant aquest tipus d’activitats, el que pretenen és dinamitzar i ofertar l’ús del teatre a les organitzacions del municipi, i fomentar la cultura.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà