Més de 100 persones participen al ‘Programa Par ticipatiu’ convocat per la ‘Coalició Compromís’ per elaborar el seu programa electoral

Ha finalitzat el Programa Participatiu de la ‘Coalició Compromís’, consistent en una sèrie de reunions  que s’han emprat per tindre en compte les demandes socials i les reclamacions veïnals amb l’intenció de fer-les constar al programa electoral d’esta formació.

José García

El dissabte passat va finalitzar la quarta jornada de Programa Participatiu que la ‘Coalició Compromís’ (formada per Bloc-Iniciativa-Verds) ha realitzat a Llíria al llarg dels dissabtes del mes de gener i febrer, on més d’un centenar de persones han participat activament en la redacció i elaboració del que serà el Programa Electoral per als comicis locals de Llíria el pròxim 22 de maig.

Per al candidat d’esta formació a l’alcaldia de Llíria, Paco García, “la experiència ha estat molt positiva i ha sigut molt ben rebuda pels veïns, ja que és la mostra de que hi ha un altra forma de fer política, més propera a la ciutadania i més participativa, on tots els ciutadans de  la localitat que han volgut han pogut participar activament en la elaboració del programa electoral”.

García vol agrair el treball tan important realitzat pels candidats, militants, simpatitzants i ciutadans independents “que han volgut col·laborar i que s’han vinculat d’una manera clara al projecte de la ‘Coalició Compromís’, fent-nos arribar les seues inquietuds, propostes, suggeriments i reflexions per conduir la ciutat a aconseguir noves quotes de benestar i treball”.

El candidat a l’alcaldia edetana ha destacat “la solvència i rigor de les conclusions adoptades pels grups de treball”, els quals han estat capaços de “detectar els principals reptes als que s’enfronta el futur equip de govern i de dissenyar les estratègies d’actuació que des d’una òptica progressista es tindran que impulsar en una futura gestió de govern”.

García apunta que, a part de les sessions presencials que s’han fet a la seu de CCOO de Llíria, Compromís ha rebut moltes iniciatives i propostes a través de les xarxes socials i del correu electrònic de la coalició.

“La nostra formació fa molt de temps que ve recollint i elaborant els seu programa de treball a través dels distints espais que manté actius en la xarxa i s’ha posat en contacte amb centenars de veïns de la localitat, als que els ha anat traslladant totes les activitats i propostes”, ha manifestat Garcia.

La coalició ha elaborat un Pla Estratègic de Ciutat que té com a objectius bàsics i seran els eixos de la proposta política en la propera legislatura, els de foment del treball i millora del benestar. Moltes d’estos objectius apunten a reconduir les polítiques locals i donar solucions al greu problema de l’augment de la desocupació i tancament d’empreses i comerços que s’han produït durant els darrers anys.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà