‘Coalició Compromís’ denuncia que l’Ajuntament no ha pagat les ajudes de material escolar “6 mesos després d’haver-se demanat”

Segons la regidor d’Iniciativa en l’ajuntament de Llíria, Inma Riera, “han transcorregut prop de 6 mesos des que es va fer la convocatòria de les ajudes, però el PP no ha efectuat encara el pagament de les mateixes, que afecten a 2.000 estudiants”.

José García

El 30 d’octubre del 2010 va finalitzar el termini per a presentar les sol·licituds per a les ajudes de material escolar que el municipi de Llíria concedeix als estudiants de Llíria, a les quals uns 2.000 joves s’acullen anualment.

Fins ara, recorden des de la ‘Coalició Compromís’ (que integra a BLOC-Iniciativa-Els Verds) les ajudes es pagaven abans del final de l’any en què es formalitzava la petició, “fet que en el curs 2010-2011 encara no s’ha produït”, critica Riera.

Riera demana als gestors locals “una major diligència i celeritat en el pagament d’este tipus d’ajudes, ja que la crisi fa que l’entrada a cada nou curs siga més pesada que la de l’anterior”, atés que amb la compra de llibres i de tot el material escolar les economies familiars es veuen ressentides cada inici escolar en el mes de setembre.

En este sentit, la regidor ecosocialista denúncia també que “un any més, els alumnes que cursen els estudis en l’Escola Permanent d’Adults i els de Cicles Formatius de Grau Superior en els Instituts s’han vist novament exclosos d’estes ajudes”.

“La ‘Coalició Compromís’ va proposar per mitjà d’una moció en el ple de l’ajuntament que estos alumnes que són discriminats sistemàticament per l’equip de govern foren incorporats a la línia d’ajudes, però el PP va votar en contra”, han afegit des de la formació opositora.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà