Els jutjats de Llíria es queden sense el servei encarregat de repartir les notificacions judicials amb taxi

“La justícia tarda en arribar… però arriba”, és el pensament majoritari dels espanyols. Sembla indiscutible que els retards pel que fa a l’arribada de les resolucions jurídiques són evidents i, segons denúncia el PSPV-PSOE de Llíria, tot apunta que les coses van a anar a pitjor.

José García

Als Jutjats de Llíria, fins ara, la Direrecció General de Justícia i Administracions Públiques els dotava d’un servei de taxi que s’encarregava d’enviar les notificacions dels jutjats d’este municipi als ciutadans, empreses, institucions, etc. Tot depenia de l’Oficina SCAC, que s’encarregava de l’execució d’actes de comunicació dels procediments judicials.

Els socialistes edetans es fan resó de la decisió presa pel govern de la Generalitat Valenciana: “Per la seua mala gestió econòmica, els usuaris som els que anem a patir les consequències”, denúncien des del PSPV-PSOE.

“Tant els treballadors a l’àmbit judicial com els ciutadans confiem en la justícia per resoldre els nostres problemes, però la insolvència de l’actual administració del PP de Camps agreuja encara més l’estat de colapse que pateix la Justícia en la Comunitat Valenciana”, critiquen els socialistes llirians.

“Per als Jutjats de Llíria, que envien nombroses notificacions en una zona plena de vivendes disperses, el fet de no disposar d’un servei de taxi que permeta comunicar de forma immediata les notificacions al ciutadà, farà que la justícia funcione molt més lenta… a no ser que el Govern Valencià tinga plantejada una alternativa millor, que està per veure”, conclouen estes mateixes fonts.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà