La Fallera Major de Llíria convida als veïns a sumar-se a la festa fallera

alt

La capital del Camp de Túria va celebrar el dissabte a  la plaça major la Crida de les Falles 2011. Centenaris de fallers de les quatre comissions del municipi van estar presents en l’acte que anuncia el començament de les falles. La fallera major de Llíria per al 2011, Pilar Torresano, va convidar als veïns a gaudir de la festa.

Cristina Lamoncha

 L’acte da la Crida de les Falles 2011 va marcar aquest cap de setmana l’ inici de les falles a Llíria. Representants i fallers de les quatre comissions es congregaren a la plaça major del poble per donar pas a les falles 2011.

 La fallera major de Llíria, Pilar Torresano, va estar acompanyada a l’escenari de la fallera major infantil de Llíria, Aruca Flores, i les seues respectives corts d’honor, l’alcalde Manuel Izquierdo, i la Junta Local Fallera amb el seu president Jesús Muela al capdavant. Pilar Torresano va demanar als fallers que “contagieu la vostra alegria a tot el món que vuiga apropar-se als actes festius” i va convidar a tots el veïns a sumar-se a la festa fallera.

 L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, va convidar a tots el presents a “gaudir al màxim de les jornades festives i aprofitar aquestos moments de diversió per oblidar les preocupacions de la vida diària”. Izquierdo va entregar les claus de la ciutat de Llíria a les dos falleres majors, “que simbolitzen, amb la seua il·lusió, l’estàndard de la gran família fallera de Llíria”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà