Acord unànime de totes les forces locals per a sol·licitar que TV3 puga veure’s en tota la Comunitat Valenciana

Totes les forçes polítiques amb representació al consistori edetà varen votar a favor d’una moció presentada pel PSOE per reclamar que TV3 puga veure’s a toda la Comunitat Valenciana.

José García

El grup municipal socialista presentà una moció al passat Ple de març, per exigir des de l’ajuntament que TV3 es torne a veure al nostre territori. Atés que s’han recollit i presentat més de 650.000 signatures en pro d’una iniciativa legislativa popular, la qual ja està al Congrés de Diputats i que, en cas de prosperar, obligaria a la Generalitat Valenciana a recuperar la senyal de TV3.

Des d’esta formació política es manifesta que “moltes llirianes i llirians, ha firmat aquesta iniciativa legislativa, que sent o no televidents de TV3, ja que no entenen com al segle XXI un govern democràtic pot dir-los el que poden o no poden veure en la televisió, idea contra la que es varen manifestar en la concentració del dissabte 5 de març a la Plaça Major”.

La moció sol·licitada pels socialistes edetans, que reclamava la reciprocitat dels senyals de TV3 i Canal 9 en els dos territoris, el valencià i el català, va obtindre un acord unànime amb el PP de Llíria, EU i els no adscrits.

Segons Rodilla, “esta resolució de l’ajuntament de Llíria representa un èxit de la tasca parlamentària dels socialistes llirians, que té com un dels principals objectius, la busqueda dels acords en benefici de la ciutadania”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà