La Policía Local de Llíria s’incorporarà a la Xarxa Comdes

La Policía Local de Llíria formarà part de la Xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d’Emergències i Seguretat (COMDES), un projecte que te com objectiu cobrir les necessitats de radiocomunicacions de totes les entitats públiques competents en matèria de seguretat, emergència, prevenció i rescat.

José García

Un Ple de l’Ajuntament ha aprovat la proposta efectuada per incorporar-se a la Xarxa Comdes, alternativa presentada des de la ‘Coalició Compromís’. El ponent d’esta proposta, Paco García, ha manifestat que “Llíria serà el primer municipi del Camp de Túria en incorporar estes noves tecnologies en favor de la seguretat i les comunicacions internes del cos de Policia Local”.

“Este nou sistema aporta aspectes importants, ja que el Cos de la Policia Local podrà utilitzar la xarxa per realitzar les seues comunicacions de manera totalment transparent i amb privacitat o confidencialitat que es requereix”, ha afegit Paco García.

Segons el portaveu d’esta formació, “este nou sistema permetrà una reducció de costos, millorar el servei, l’utilització de centres de control compartits amb altres cossos de seguretat i emergència, un benefici per a l’entorn, amb una major eficiència en l’ús de les freqüències i major facilitat en la coordinació i interoperatibilitat”.

“Fins ara, les xarxes de comunicacions via freqüència, ha sigut pròpies de cada municipi i han estat explotades per cada organització, el que no permetia les comunicacions entre elles, com pasa a la Comarca del Camp de Túria, on les policies local no poden connectar-se si no es via telèfon fitxe o mòbil”, ha conclòs este regidor.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà