Llíria inaugura la reforma en les instal·lacions de l’Espai-Casa de la Joventut

L'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, descobrint la placa durant la inauguració

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, va inaugurar ahir la reforma que s’ha portat a cap en l’Espai- Casa de la Joventut del municipi. Les actuacions han costat 600.000 euros i s’han realitzat amb el Fons Estatat d’Inversió Local.

Cristina Lamoncha

La reforma en les instal·lacions de l’Espai- Casa de la Joventut ha permès l’ampliació de l’Agència de Lectura, la renovació i distribució de les sales i la recuperació de la façana original. Aquest projecte ha integrat elements d’innovació i modernitat, tot respectant este edifici històric de la Llíria, l’antic escorxador. L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, va destacar a la inauguració de les reformes que “este renovat edifici està pensat per als nostres joves per al seu oci i formació. I volem que siga el verdader punt de trobada de l’activitat juvenil en el nostre municipi”.

A l’Espai- Casa de la Joventut es troba una amplia Agència de Lectura, una sala multi usos i una altra de conferències, i les oficines de Llíria Jove, IVAJ-Generalitat Jove i el centre de voluntariat Fundar.

L’alcalde Manuel Izquierdo va manifestar que el nou Espai- Casa de la Joventut “contribuirà a ampliar l’oferta d’activitats i tallers per als joves de la nostra localitat, alhora que es converteix en una infraestructura de caràcter cultural de referència per a tots els veïns i associacions locals”. També ha volgut recordar l’aposta que la regidoria de Joventut del municipi va a realitzar en aquest espai: el programa d’oci nocturn que van a poder gaudir durant els dissabtes per la nit els joves de 12 a 18 anys.

El candidat socialista a la alcaldia de Llíria, Alfred Rodilla, també va assistir a la inauguració del nou espai jove. Rodilla considera un fet positiu per a Llíria la remodelació de l’espai públic per als joves i espera que les reformes realitzades presten un bon servici a tots els habitants del municipi. A més, va recordar que “gràcies al govern de Zapatero, Llíria té un nou casal jove”. El candidat socialista també va criticar el treball de l’actual alcalde, Manuel Izquierdo, recordant que “s’han fet els deures a mitges, ja que el soterrani de l’Espai- Casa de la Joventut ha quedat sense remodelar, fet que impedir utilitzar-lo com magatzem”.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà