Carrefour s’interessa per obrir un segon centre a la comarca

La multinacional francesa Carrefour ha mostrat interés per a instal·lar-se a Llíria, i així ho ha confirmat l’edil de Llíria, Manuel Izquierdo. La construcció d’un centre comercial en el ST-1 és un dels objectius de l’actual govern.

audio manuel izquierdo carrefour el camp de túria Declaracions de Manuel Izquierdo davant l’interés de Carrefour d’obrir un nou centre a Llíria

Cristina Lamoncha

Manuel Izquierdo, alcalde de Llíria, ha valorat “molt possitivament l’interés de Carrefour per instal·lar-se al municipi edetà. Segons el popular, la multinacional francesa, que ja compta amb una sede en l’Eliana, pretén insta·lar-se en el sector ST-1, situat a l’eixida de Llíria cap a Benissanó. A més, ha reconegut que des de l’Ajuntament “es recolzarà i col·laborarà amb totes les iniciatives empresarials que contribuïsquen a crear ocupació en el municipi”.

 Al gener de l’any passat, l’Ajuntament de Llíria va anunciar l’oferta que havien fet a la multinacional sueca Ikea per a establir-se al polígon industrial de Les Carrases, situat al costat de la CV-35. Izquierdo ha recordat que “per mitjà de les gestions del Govern municipal hem aconseguit que diverses empreses tinguen interés per vindre a Llíria, i continuarem fent el que faça falta per a aconseguir-ho”.

 El Pla d’Actuació Integral (PAI) de la zona de dòl terciari ST-1 ja ha siguet aprovat pel ple. El Govern Local de Llíria ha acordat recentment l’adjudicació de la supervisió tècnica municipal per a l’execució de les obres d’urbanització d’este sector.

 Des de l’Ajuntament han explicat que “s’estan donants els passos necessaris per a materialitzar este projecte”, i esperen que la firma de l’acta per a poder iniciar les obres es produïsca en les pròximes setmanes.

 

 

3 Comments
  1. SUENA A MONTAGE, NO ME GUSTA NADA, PUES CARREFOUR DE l´ELIANA TIENE PREVISTO UNA REMODELACION DE SUS INTALACIONES CON UNAS IMPORTANTES INVERSIONES Y DUDO QUE A TAN POCOS KMS.INVIERTAN

  2. Soy el único que me parece ilógico que exista otro Carrefour en la comarca? y más teniendo en cuenta que estarán casi pegados el uno del otro.
    No creo que la gente de Llíria, Domeño, Casinos… tengan ningún problema actualmente en ir al centro comercial de l’Eliana.
    No se en que estarán pensando los encargados de planificar la distribución de los centros Carrefour.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà