Manifestació conmemorativa del 25 d’abril a Llíria

assamblea camp de túria

El passat dissabte 16 d’abril tingué lloc a Llíria una manifestació convocada amb el lema “Pobles i comarques cap a la unitat popular”. La mobilització, que començà passades les 12h a l’estació de metro de la localitatl participaren més 300 persones.

Pau Tineo

La convocatoria organitzada per la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) i Maulets va recorrer diversos carrers de la població, desplegant un pancarta amb el lema “Ni Ducs ni Borbons, alliberem consciències!” en la Plaça Major. A l’encreuament amb el carrer Sant Miquel es canviaren simbòlicament el nom del carrer Duc de Llíria pel de Joan Baptista Basset.

El final de la manifestació va tindre lloc al pati de Sant Francesc on es realitzà un acte polític amb José Martín de l’Associación Valenciana de Amistad con Cuba, un portaveu de l’Assemblea de Joves del Camp de Túria qui denuncià “les diverses problemàtiques que pateix el jovent de la comarca: l’atur, les retallades socials, l’estat del transport públic, la persecució cultural…”, i la portaveu nacional de la CAJEI fou l’encarregada de continuar l’acte polític amb el parlament unitari de les organitzacions juvenils.

La jornada va finalitzar amb l’actuació del torrentí Pau Alabajos i d’un dinar popular a la mateixa plaça que possà fi a la jornada commemorativa a Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà