‘Coalició Compromís’ promet quasi 1.000 places de pàrking al nucli urbà a la pròxima legislatura

La ‘Coalició Compromís’ continua fent propostes electorals: l’última està relacionada amb la mobilitat dels veïns i les places de pàrking: el candidat a l’alcaldia per esta formació, Paco García, promet crear 1.000 places d’aparcament al llarg de la pròxima legislatura.

José García

Des de la ‘Coalició Compromís’ es proposa “arribar a acords puntuals amb els propietaris de diversos solars i terrenys buits per col·locar-hi els vehicles, a més de condicionar altres terrenys que es puguen emprar com a futurs aparcaments”.

Es tracta de la solució que es presenta des d’esta formació d’esquerres i valencianista, davant els problemes que es viuen actualment a l’hora de trobar un lloc on deixar el vehicle actualment. “Ara mateix, els conductors viuen una situació ben caòtica, per culpa de la manca d’una clara iniciativa de l’actual govern de Llíria per crear les condicions idònies que permeten aparcar els vehicles en llocs on no molesten ningú ni creen perill en el trànsit”, segons denúncia el cap de llista local de la ‘Coalició Cormpomís’, Paco García.

“Un dels punts més problemàtics que en estos moments pateixen més mancances és la zona de l’estació del tren”, continua García. “Actualment, desenes de conductors han de deixar els seus vehicles en una zona annexa a la mateixa estació que no reuneix les condicions d’accés ni de seguretat. L’Ajuntament de Llíria no ha fet res per resoldre estos problemes ni donar una solució adient a la manca d’espai per als vehicles”.

Front esta situació, la ‘Coalició Compromís’ de Llíria porta com a una de les seues propostes electorals “crear una xarxa d’aparcaments públics per tota la ciutat, a fi que desapareguen els greus problemes que han de patir no sols els conductors sinó també els veïns atès que moltes voltes hi ha cotxes aparcats en zones perilloses”.

Segons explica Paco Garcia, “la mateixa plaça major de Llíria és un punt idoni per crear un aparcament soterrani, on hi tindrien cabuda fins a vora 200 vehicles”. Segons  manifesta este candidat a l’alcaldia, el comprimís de la seua formació es fixa en crear quasi 1.000 places d’aparcament en la pròxima legislatura.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà