‘Coalició Compromís’ aposta pel comerç tradicional i aposta per reformar el mercat tradicional de la vila

La ‘Coalició Compromís’ a Llíria ha plantejat la necessitat de “reformar i modernitzar” l’actual mercat municipal de la ciutat edetana, un immoble històric situat a la plaça de l’Ajuntament “que ha d’adaptar les seues instal·lacions a les necessitats actuals dels compradors”.

José García

Des d’esta formació s’ha expressat la voluntat política de “recolzar el mercat tradicional de la vila, front a les grans superfícies comercials i magatzems que representen la seua competència directa”. Per això, es proposa que, en la propera legislatura, es reforme el mercat municipal “per fer-lo més atractiu i accessible als compradors”.

El candidat a l’alcaldia de Llíria per la ‘Coalició Compromís’, Paco Garcia, ha manifestat que el xicotet comerç “és el futur del nostre poble i l’única forma que tenen moltes famílies de la ciutat de tindre un lloc de treball i, per tant, una font d’ingressos; és per això, que l’Ajuntament deu vetllar per la seua continuïtat amb fets i decisions adients”.

Garcia Latorre ha visitat aquest matí, junt a altres candidats de la llista de Compromís, el mercat municipal per expressar als seus venedors la voluntat de la coalició per defensar i apostar fermament pel comerç de tota la vida a la ciutat de Llíria.

“Des de la ‘Coalició Compromís’ apostem pel comerç xicotet, en comptes de les grans superfícies, que fan una competència enorme i causen la pèrdua de llocs de treball i riquesa entre la gent de la ciutat; a més, a Llíria no cal instal·lar-hi més magatzems d’enormes dimensions perquè a la comarca ja hi ha una oferta suficient”, ha remarcat Garcia.

El candidat de ‘Coalició Compromís’ ha afegit que la moratòria a la instal·lació de noves superfícies comercials “s’ha d’acompanyar d’altres mesures, com ara un impost especial per a les instal·lacions existens, de forma que eixos ingressos puguen revertir en inversions per al poble per promocionar el comerç tradicional de la ciutat. Al capdavall, es tracta de tindre un comerç dinàmic i modern per fer una ciutat bonica, propera i amb gust per les seues coses”, ha finalitzat Paco Garcia.   

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà