‘Coalició Compromís’ reclama el desenvolupament de la Ronda de Vilamarxant per reduir el trànsit rodat a Llíria

El Camp de Túria
Representants de la formació ecosocialista i valencianista ‘Coalició Compromís’ han reclamat a la Conselleria d’Infraestructures i Territori que complisca amb l’anunci efectuat de “desenvolupar la Ronda de Vilamarxant”.

José García

Esta reclamació es fa des de l’agrupació edetana de la ‘Coalició Compromís’, ja que consideren que desenvolupar esta ronda “descongestionaria part del transit rodat que travessa Llíria cada dia”.

Per a Rafa Cotanda, regidor a d’esta coalició opositora a l’Ajuntament llirià, “este és un bon moment per demostrar una  implicació real de la institució autonòmica amb la nostra ciutat, i desenvolupar la Ronda de Vilamarxant, aprofitant l’execució del sector ST-1 de Llíria, el qual podria donar un important impuls econòmic a la nostra ciutat”.

L’ordenació de tota la zona, amb el desenvolupament de la ronda, “milloraria substancialment el trànsit de tota la zona est de la ciutat i comunicaria directament l’enllaç de Vilamarxant amb Benissanó i la CV-35”, expliquen membres d’este partit polític.

El regidor valencianista recorda que “ja els passats 2009 i 2010, des de la ‘Coalició Compromís’ es presentaren esmenes al pressupost de la Generalitat Valenciana per tal d’incloure tant la Ronda  de  Vilamarxant com  una part de la Ronda Est de Mura, i aconseguir una ordenació del trànsit de la ciutat de Llíria més adequat a la capital del Camp de Túria”.

“Les nostres propostes sigueren desestimades pel grup popular a Les  Corts”, afegeix Cotanda; “Amb aquesta nova legislatura, esperem d’un tracte menys discriminatori amb les necessitats de desenvolupament i ordenació del nostre poble i major col•laboració amb Llíria per part de la nova consellera d’Infraestructures”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà