Les obres entre la Masia Manolico i el Camí Vell del Cabeçó Roig, parades mes i mig després

El Camp de Túria
Des de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria es denuncia que, mes i mig després que començaren les obres entre la Masia Manolico i el Camí Vell del Cabeçó Roig, éstes están parades i la travessia es trova tancada al trànsit.

José García

Quan començaren les obres, es va dir als veïns de la zona que éstes s’havien començat “per solucionar una toma d’aigua d’una canonada de reg per degoteig” que estaba provocant nombroses molèsties entre els habitants i usuaris d’esta travessia.

No obstant això, “els veïns i usuaris del mateix veuen com passen el dies i el problema no es soluciona”, denúncien des de la ‘Coalició Compromís’. “Les obres estan paralitzades, cap operari fa acte de presència i els muntons de grava i les biguetes i blocs ja fa setmanes que estan col•locades i sense cobrir; a més, les cintes que delimitaven la zona d’obres han desaparegut.

Des d’esta formació política es reclama que el consistori “prenga nota i actue al respecte” de forma rápida i eficient, amb l’intenció de no provocar més molèsties als veíns.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà