Demanen que es netejen els voltants muntanyosos de la ciutat de Llíria

El Camp de Túria
El portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García, ha anunciat la seua proposta de sol·licitar a l’Ajuntament edetà que s’utilitzen subvencions econòmiques per netejar la brutícia que hi ha als voltants de la muntanya de Sant Miquel i a Santa Bàrbara.

José García

Segons explica García, “als voltants de les zones limítrofs amb la muntanya de Sant Miquel, s’ha detectat un augment considerable de brutícia, brosses i deixalles, així com que el sequiol d’evacuació d’aigües pluvials que envolta este barri de Llíria i també el de Santa Bàrbara, es troba ple de brutícia, d’enderrocs i pedres”.

Davant esta situació, i en previsió de possibles incendis, el portaveu local de la ‘Coalició Compromís’ ha presentat una proposta a la Comissió d’Obres i Serveis, “dirigida a eliminar qualsevol possibilitat de focus d’incendi u obstacle en el sequiol que puga dificultar l’evacuació de les aigües pluvials”.

De la mateixa manera, reclamen des d’esta formació que també s’actue “davant la proliferació d’abocadors incontrolats que hi ha al voltant de la localitat i les parcel·les que alberguen vehicles, deixalles o altres enderrocs i que poden convertir-se en un focus de brutícia i de poca salubritat”.

Per solucionar esta problemàtica, des de la ‘Coalició Compromís’ es proposa que s’utilizen les contractacions de personal de reforç que es realitzen en els mesos estivals, a través de les subvencions EMCORP o d’altres ajudes, per dur a terme les feines de neteja, així com per organitzar inspeccions periòdiques que ajuden a concretar accions que erradiquen els abocadors incontrolats de Llíria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà