Alerten de la propagació del càctus d’Arizona prop de Sant Miquel

Des de la formació política ‘Coalició Compromís’ s’alerta què la degradació que hi ha al tossal oest de Sant miquel ha permés que s’extenga el ‘cylindropuntia rosea’, conegut com ‘càctus d’Arizona’.

José García

Es comenta des d’esta formació què  per la zona oest de la muntanya de Sant Miquel, junt al camí del Barranc de les Olles, ens podem trobar “multitud d’abocadors incontrolats que omplen la zona de pinada i algunes parcel•les particulars” que es troben en l’entorn BIC de Sant Miquel.

A més, també a esta zona de la muntanya han començat a aparèixer els cactus d’Arizona (‘cylindropuntia rosea’), els quals s’estan propagant “exponencialment per tot arreu” de la muntanya, sense poder aturar el seu creixement i expansió. Denúncien des d’esta agrupació política que hi ha trams al voltant del monestir “on ja no es pot ni pasar” per l’extensió dels càctus.

Fa unes setmanes, la ‘Coalició Compromís’ va demanar que es netejara el sequiol d’aigües pluvials que envolta Llíria des del Pich fins a Santa Bàrbara, petició que els regidors d’esta formació ampliaran a tots els nous punts d’abocaments que s’han fet de manera indiscriminada en esta part de la ciutat.

“L’incivisme i les males pràctiques d’alguns fan que este entorn privilegiat que tenim els llirians es plene de deixalles i enderrocs”, critiquen des d’este partit polític.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà